MarYa GhiTa

Fotografia mea
Motto.. Sunt un om viu. Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain. Abia am timp sa ma mir ca exist, dar ma bucur intotdeauna ca sunt. Nu ma realizez deplin niciodata, pentru ca am o idee din ce in ce mai buna despre viata. Ma cutremura diferenta dintre mine si firul ierbii, dintre mine si lei, dintre mine si insulele de lumina ale stelelor. Dintre mine si numere, bunaoara intre mine si 2, intre mine si 3. Iau in serios iarba, iau in serios leii, miscarile aproape perfecte ale cerului... Nichita Stanescu

luni, 14 octombrie 2013

CONDUCAND HOTELUL VOSTRU


          Va invitam sa va imaginati traind si lucrand intr-un minunat si frumos hotel. Sufletul vostru sta in fata biroului , ca manager al acestui hotel magnific. Tot ceea ce intra si oricine, trece prin voi. Ca suflet, voi ati fost daruiti de catre  aspectele Mama/Tata ale creatiei cu abilitatea de a crea viata, deasemenea. Ca fiinta umana, multe din creatiile voastre devin tangibile sau i-au forma , in multele roluri pe care le jucati. Voi santeti constienti de copilul, adolescentul, sexul, preferinta sexuala, parintii, bunicii, angajatul si angajatorul. Voi experimentati aceste roluri si peste timp , rolul poate incepe sa va defineasca. Noi numim toate acestea "oaspetii" vostri si toti traiesc acum in interiorul hotelului vostru. Cei de care sunteti cel mai constient si cer cea mai mare atentie, au tendinta sa locuiasca la primul etaj. Activitatea constienta a vietii voastre se intampla atunci cand, oricare din oaspetii vostri viziteaza holul hotelului. Acestia sant aici pentru a va cere atentia voastra, pentru a interactiona, a fuziona si a-si transforma prezenta impreuna cu voi, co-creand realitatea voastra de zi cu zi. Fiecare din “oaspetii” vostri au identitatea lor unica. Voi ii puteti identifica pe multi dintre ei, prin tiparele obisnuite ale obiceiurilor. Imaginea unui hotel , poate fi intr-adevar , un alt cuvant pentru corpul vostru. Noi avem acest magnific suflet lucrand in spatele biroului , ca manager al hotelului vostru. Numele hotelului vostru este acelasi nume pe care il aveti pe carnetul de conducere. Prezenta colectiva a tuturor acestor oaspeti contribuie la experimentarea vietii voastre. Umanitatea intreaba – cine sunt eu? In miezul sufletului vostru exista o prezenta care stie ca traieste in interiorul propriei creatii si sustine aceasta cunoastere cu compasiune si iubire. Cativa dintre” oaspetii” vostrii cer atentia voastra zilnic, plangandu-se de viata lor in hotelul vostru. Toti stiu ca voi sunteti managerul. Voi petreceti o gramada de timp , in fiecare zi, ascultand si raspunzand la aceste plangeri. Cativa dintre acesti oaspeti investesc o multime de energie, incercand sa va convinga pe voi, managerul, ca ei sant mult mai calificati sa va conduca hotelul. Ei adesea va provoaca intelepciunea sau va ridiculizeaza ideile , intr-o incercare de a va submina autoritatea.
Majoritatea umanitatii are de a face cu aceasta telenovela interioara , zilnic. Cateva suflete, se resemneaza cu aceasta postura, declarand ca ei nu au venit aici pentru a conduce un centru de ingrijire al copiilor. In orice caz, oaspetii incep sa supravegheze operarile zilnice ale hotelului. Constiinta colectiva a intregii umanitati este o reflectie a cum va conduceti, fiecare dintre voi, propriul vostru hotel.

ELIBERANDU-VA CREATIILE
Uneori se intampla ca managerul sa inceteze sa se mai simta responsabil fata de cum se simt oaspetii lui. El alege sa nu o ia in mod personal , cand oaspetii lui se plang. Incepe sa invite alti cativa oaspeti , care locuiesc la etajele superioare, sa li se alature in hol, pentru o ceasca de cafea sau un pahar cu vin. A invatat sa asculte si sa raspunda la plangerile zilnice, spunand  " Eu respect simtirea ta. Tu esti binevenit sa stai atata timp cat doresti , dar daca acest hotel nu-ti indeplineste nevoile, tu, desigur esti liber sa pleci, oricand !"
Aceasta schimbare a creat o saritura cuantica in viata hotelului vostru.Managerii din toata lumea incep sa elibereze propriile lor asteptari , propriile lor judecati.Ei incep sa simta un simt renascut al bucuriei pentru munca lor. In esenta, ei invata sa isi elibereze creatiile , cu aceeasi constiinta care ii elibereaza pe ei. Ei vad cum oaspetii lor sant o binecuvantare a vietii. Ei incep sa onoreze darul creatiei , care le-a fost dat lor cu multa generozitate.                
Managerii incep cu adevarat sa isi iubeasca oaspetii. Ei incorporeaza iubirea neconditionata si compasiunea si pentru prima data, oaspetii vostri au ramas fara cuvinte. Oaspetii vostrii, sunt toti liberi sa se schimbe, sa creasca si sa evolueze in identitatea pe care voi le-ati dat-o , prin propria voastra experienta de viata.Multi dintre cei din hotelul vostru au auzit noile vesti. Managerul a revendicat constiinta Dumnezeu . Multi dintre oaspeti vorbesc unul cu altul - ce inseamna aceasta? Vom fi evacuati? Cum poate constiinta Dumnezeu sa se inrudeasca cu viata? Viata se schimba in hotelul vostru. Voi va petreceti acum ziua ascultand gandurile oaspetilor care locuiesc la etajele superioare. Ei nu se plang si nici nu cer atentia voastra. Pentru ca, cativa dintre voi, tocmai le-ati dat o cheie pentru propria lor camera. Voi va bucurati de compania lor , de prezenta lor si deci, nu este o surpriza , cativa dintre acesti oaspeti scriu deasemenea aceste cuvinte.
Noi invitam cu bucurie oricare alti oaspeti sa stea langa semineu, sa bea o ceasca de ceai , in timp ce noi le ascultam povestea. Aceasta este o poveste care s-a schimbat in mod dramatic deoarece , managerul s-a indragostit de viata.                                                                    Sursa : http://www.ancientwings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

”BINE AI VENIT,O NOUĂ ZI!        OFERĂ-MI NOROC!           TRANSFORMĂ MINUTELE TALE               ÎN CEASURI LUNGI ȘI FERICITE!             ...