MarYa GhiTa

Fotografia mea
Motto.. Sunt un om viu. Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain. Abia am timp sa ma mir ca exist, dar ma bucur intotdeauna ca sunt. Nu ma realizez deplin niciodata, pentru ca am o idee din ce in ce mai buna despre viata. Ma cutremura diferenta dintre mine si firul ierbii, dintre mine si lei, dintre mine si insulele de lumina ale stelelor. Dintre mine si numere, bunaoara intre mine si 2, intre mine si 3. Iau in serios iarba, iau in serios leii, miscarile aproape perfecte ale cerului... Nichita Stanescu

luni, 17 iunie 2013

SCOPUL UNEI RELATII






Acesta nu este, dupa cum sugereaza unii, acela de a-ti intalni sufletul pereche si a trai fericiti pentru totdeauna.
Nu este un dans pe pajistea cu flori a extazului nuptial, creat pentru a va face sa uitati de voi insiva si de toate problemele pe care le aveti.
Scopul relatiei este de a ne ajuta sa devenim constienti de cine suntem, de a ne ajuta sa invatam sa ne infruntam fricile si sa le depasim.
Credeti ca puteti avea o relatie intima cu cineva, fara sa ajungeti sa va cunoasteti copilul ranit din interiorul vostru si al sau?
Scopul unei relatii nu este acela de a iubi si a fi iubit, deoarece noi nu stim sa facem nici una, nici alta.
Scopul este de a invata cum sa iubim si de a invata cum sa fim iubiti.
Cum sa invatam? Facand greseli. Gresindu-ne unii altora si invatand cum sa spunem "Imi cer iertare". 
Invatand sa ne asumam responsabilitatea, in loc de a-l invinui pe  cealalalt.  

Relatia inseamna sa descoperim cine suntem, privind in oglinda oferita de partener.  Partenerul - n-are importanta cine este el sau ea - detine intotdeauna un talent unic in a va arata toate slabiciunile pe care le aveti.
Fireste, o relatie durabila ne scoate la suprafata si punctele forte....
Nu este vorba de o pedeapsa aici, ci de oglindire." 
(Paul Ferrini - Legile dragostei ) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

”BINE AI VENIT,O NOUĂ ZI!        OFERĂ-MI NOROC!           TRANSFORMĂ MINUTELE TALE               ÎN CEASURI LUNGI ȘI FERICITE!             ...